AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide zina görmek

Kahve falında camide zina görmek

Kahve falında camide zina görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, hile ile mal elde etmeye, barış ve sevgi içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide zina gördüyseniz:

  • Kişisel bilgilerinizi gereğinden fazla paylaşmanız veda başkalarına yardımcı olma konusundaki ısrarınız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında camide zina yapmak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında camide zina görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına inanılır.

Kahve falında annesiyle zina yapmak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında zina yapan birini görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşiyle zina yaptığını görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşiyle zina etmek kazancının epey düşeceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine delalettir.

Kahve falında babayla zina etmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ünlü biriyle zina yapmak onurlu bir yaşam süreceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir