AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü biriyle zina yapmak

Kahve falında ünlü biriyle zina yapmak

Kahve falında ünlü biriyle zina yapmak büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, imkânlarını kaybedeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle zina yapmak gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Kahve falında ünlü biriyle zina yapmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ablasıyla zina yapmak zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşiyle zina yapmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş biriyle zina yapmak çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine tabir olunur.

Kahve falında annesiyle zina yapmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkekle zina yapmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşiyle zina yapmak hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında zorla zina yapmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir