AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide zina yapmak

Kahve falında camide zina yapmak

Kahve falında camide zina yapmak dinde tartışmaya, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, üzüntülerin biteceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide zina yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir kurum, kuruluş ya da otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde olasılıkları iyi hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında camide zina yapmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında camide zina görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla zina yapmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek kardeşle zina yapmak işlerin çok büyümeyeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında evli kadınla zina yapmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında akrabayla zina yapmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına inanılır.

Kahve falında erkek zina yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında erkekle zina yapmak makbul olan mallar edineceğine, kazancın günden güne daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir