AnaSayfa / Genel / Kahve falında zina yapan birini görmek

Kahve falında zina yapan birini görmek

Kahve falında zina yapan birini görmek hayallerinin de yarım kalacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yarınlarına inanacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zina yapan birini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgi veya ilgilerini göstermelerini bekleyebilirsiniz.

Kahve falında erkekle zina yaptığını görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında birinin zina yaptığını görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin zina ettiğini görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında birini zina yaparken görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ablayla zina yapmak rahat bir döneme gireceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının zina yaptığını görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında erkek erkeğe zina etmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında zinadan sakınmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir