AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide türbe görmek

Kahve falında camide türbe görmek

Kahve falında camide türbe görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, ticaret hayatına atılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında camide türbe gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için aşırı harcamalar yapmamalısınız.

Kahve falında camide türbe görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hazreti aliunin türbesini görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hayatının bir anda renkleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türbeye dokunmak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalettir.

Kahve falında türbe uyumak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında türbe bahçesi görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami türbe görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya türbesinde dua etmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında türbeye gitmek istemek işinde büyük başarı elde edeceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir