AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide temizlik yapmak

Kahve falında camide temizlik yapmak

Kahve falında camide temizlik yapmak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, hasta ise iyileşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, sonunda maddi zarara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Planladıklarınızı gerçekleştirmek yerine ani bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında camide temizlik yapmak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında camide doğum yapmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine yorulur.

Kahve falında camiden hırsızlık yapmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında camide banyo yapmak her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında camide zina yapmak tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında camide büyük abdest yapmak maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide idrar yapmak yaşamının daha kolay hale geleceğine, borçların kapanacağına yorulur.

Kahve falında camide yemek yapmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir