AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisinden altın küpe almak

Kahve falında birisinden altın küpe almak

Kahve falında birisinden altın küpe almak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birisinden altın küpe almak gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.Bunu yaparsanız endişelenecek bir durum olmadığını daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında altın küpe bulmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına alamet eder.

Kahve falında altın halka küpe görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında altın küpe kolye bulmak artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında altın küpeyi kaybetmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında altın küpe düşürmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinden altın küpe almak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil altın küpe görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında yerde altın küpe bulmak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir