AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide gelin görmek

Kahve falında camide gelin görmek

Kahve falında camide gelin görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, korkularının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide gelin gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizin lehinizedir.

Kahve falında camide gelin görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında camide tatlı dağıtmak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında camide sohbet etmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında bir insanı camide görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına inanılır.

Kahve falında camide gezmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine işaret eder.

Kahve falında camide imam görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Kahve falında camide dua dinlemek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir camide namaz kılmak alın terinin karşılığını alacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir