AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide sohbet etmek

Kahve falında camide sohbet etmek

Kahve falında camide sohbet etmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aydınlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında camide sohbet etmek gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Kahve falında camide sohbet dinlemek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında camide sohbet etmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında cinlerle sohbet etmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dini sohbette bulunmak kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle sohbet etmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sohbet hocası görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşla sohbet ettiğini görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine delalettir.

Kahve falında birisiyle sohbet etmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir