AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe kolye bulmak

Kahve falında küpe kolye bulmak

Kahve falında küpe kolye bulmak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küpe kolye bulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında altın küpe kolye bulmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında küpe kolye bulmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolye ve küpe bulmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş kolye küpe görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolye küpe takmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolye küpe görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalettir.

Kahve falında küpe kolye görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir