AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami çizmek

Kahve falında cami çizmek

Kahve falında cami çizmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, borçlarının kapacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sonradan da çok üzüleceğine, huzurlu bir insan olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Kahve falında cami çizmek gördüyseniz:

  • Zekice yatırımlar veya alımsatım işleri söz konusu olabilir.

Kahve falında cami çizmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına inanılır.

Kahve falında cami çizdiğini görmek ruhlarına mevlit okutacağına, sorunların teker teker çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami resmi çizmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kare çizmek üzüntülerin son bulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi resmini çizmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü çizmek ticaret adamı (kadını) olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek resmi çizmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göz çizmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir