AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami çizdiğini görmek

Kahve falında cami çizdiğini görmek

Kahve falında cami çizdiğini görmek işinin gücünün yaver gideceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında cami çizdiğini gördüyseniz:

  • İşinizi bir an önce tamamlayıp keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında cami çizmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında cami resmi çizmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine alamet eder.

Kahve falında cami çizdiğini görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında çiçek resmi çizmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında harita çizmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp şekli çizmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi çizmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında güneş resmi çizmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir