AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan bakan birini görmek

Kahve falında camdan bakan birini görmek

Kahve falında camdan bakan birini görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, ticaretinin gelişeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camdan bakan birini gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Kahve falında camdan bakan birini görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kendisi paralayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bakan görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına inanılır.

Kahve falında fal bakan kadın görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kahve falı bakan birini görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına işaret eder.

Kahve falında bakanla görüşmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakan görmek kalp kırmaya, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bakanla telefonda konuşmak sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında bayan bakan görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir