AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan asansör görmek

Kahve falında camdan asansör görmek

Kahve falında camdan asansör görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında camdan asansör gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırmanın ya da bazı olayları zorlamanın yarardan çok zararı olabilir.

Kahve falında cam asansör görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına yorulur.

Kahve falında camlı asansör görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında camdan asansör görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kafasının sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansörle indiğini görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına yorulur.

Kahve falında karanlık asansöre binmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin asansöre bindiğini görmek çocuklarının fazla olacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına yorulur.

Kahve falında asansör aşağı inmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle asansörde kalmak kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir