Kahve falında cambazlık yapmak

Kahve falında cambazlık yapmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, sorunların kalmayacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet eder.

Kahve falında cambazlık yapmak gördüyseniz:

  • Ya da evinizi ilgilendiren konular müdahale isteyebilir.

Kahve falında cambazlık yapmak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ip cambazı görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında cambaz olmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında cambaz görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemi kazası yapmak fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yatağına büyük abdest yapmak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvaletini yapmak kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine delalettir.

Kahve falında mantar yapmak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top