AnaSayfa / Genel / Kahve falında cambaz olmak

Kahve falında cambaz olmak

Kahve falında cambaz olmak yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, çirkin sözler işitileceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cambaz olmak gördüyseniz:

  • Tahammülsüzlük veya sabırsızlık nedeniyle bazı plan, iş ya da anlaşmalar bozulabilir.

Kahve falında cambazlık yapmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine inanılır.

Kahve falında cambaz görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına inanılır.

Kahve falında ip cambazı görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cambaz olmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir