AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın köşk görmek

Kahve falında altın köşk görmek

Kahve falında altın köşk görmek işinden çıkarılacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında altın köşk gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kafanızda bazı fikirler ya da öngörüleriniz olabilir.

Kahve falında altın köşk görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennette köşk görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanı köşkü görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük köşk görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına inanılır.

Kahve falında köşke taşınmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanlığı köşkünü görmek kalben çok rahat edileceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaptan köşkü görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köşkte oturmak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, tazeleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir