AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanlığı köşkünü görmek

Kahve falında cumhurbaşkanlığı köşkünü görmek

Kahve falında cumhurbaşkanlığı köşkünü görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanlığı köşkünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında cumhurbaşkanlığı köşkünü görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanlığını görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanlığı forsu görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanlığı görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına inanılır.

Kahve falında köşkler görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe köşk görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine tabir olunur.

Kahve falında köşk satın almak işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında köşk görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir