AnaSayfa / Genel / Kahve falında köşkte oturmak

Kahve falında köşkte oturmak

Kahve falında köşkte oturmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, keyfin bozulacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında köşkte oturmak gördüyseniz:

  • Size duyulan saygının artması, ilerlemenizi sağlayacak ilhamı bulmanıza da yardım edecek.

Kahve falında köşkte oturmak adının hiç yok yere lekeleneceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işarettir.

Kahve falında köşkte oturduğunu görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, bilakis malının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe köşk görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köşke girmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ahşap köşk görmek karlı işlere gireceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köşkler görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine yorulur.

Kahve falında eski köşk görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet köşkü görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir