AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam toplamak

Kahve falında cam toplamak

Kahve falında cam toplamak ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, ekmeğinin çoğalacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet eder.

Kahve falında cam toplamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından ise, kafanız karışmaya başlıyor.

Kahve falında cam kırıkları toplamak işinin gücünün de hep rast gideceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında cam kırıkları topladığını görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam parçalarını toplamak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında cam toplamak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarını toplamak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cam parçaları toplamak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, övgü dolu sözler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kırığı toplamak emeklerinin boşa gideceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir