AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih çeken kadın görmek

Kahve falında tesbih çeken kadın görmek

Kahve falında tesbih çeken kadın görmek çalıştığı yerde amir olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, maddi imkânlarının artacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında tesbih çeken kadın gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz bazı şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında tesbih çeken kadın görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına inanılır.

Kahve falında tesbih çeken birini görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında birinin tesbih çektiğini görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih çektiğini görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, bundan güç ve cesaret alacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının tesbih çektiğini görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında tesbih çekeni görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin tesbih çektiğini görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında çok uzun tesbih görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir