Kahve falında cam kaşık görmek

Kahve falında cam kaşık görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, barış için adım atacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kaşık gördüyseniz:

  • Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.

Kahve falında cam kaşık görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalettir.

Kahve falında çatal kaşık yıkamak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına inanılır.

Kahve falında şeker kaşığı görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kaşıkla çikolata yemek insanların birbirine kenetleneceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında çay kaşığı satın almak kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında kaşık çatal bıçak takımı görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kaşık yutmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, onlardan medet umacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık kaşık görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top