AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam ağacına tırmanmak

Kahve falında çam ağacına tırmanmak

Kahve falında çam ağacına tırmanmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, geçim derdi yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında çam ağacına tırmanmak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir buluşma gerekebilir.

Kahve falında çam ağacına tırmanmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çam ağacından inmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çam ağacının devrildiğini görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde çam ağacı görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Kahve falında çam ağacı almak maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda çam ağacı görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun çam ağacı görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında bahçede çam ağacı görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, en büyük acılarının dineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir