AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde çam ağacı görmek

Kahve falında evde çam ağacı görmek

Kahve falında evde çam ağacı görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, elindekini de bitireceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında evde çam ağacı gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilirsiniz.

Kahve falında evde çam ağacı görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında dağda çam ağacı görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında uzun çam ağacı görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında çam ağacı görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, takdir edilen kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında çam ağacı devirmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına işarettir.

Kahve falında çam ağacı kesildiğini görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, darlanacağına delalet eder.

Kahve falında çam ağacını yanarken görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda çam ağacı görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir