AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam ağacı almak

Kahve falında çam ağacı almak

Kahve falında çam ağacı almak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında çam ağacı almak gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Kahve falında yeşil çam ağaçları görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çam ağacını yanarken görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında çam ağacının devrildiğini görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çam ağacı altında oturmak halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hep yerinde sayacağına tabir olunur.

Kahve falında çam ağacına çıkmak sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çam ağaç görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta çam ağacı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çam ağaç kesmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, o işten ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir