AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam ağacından inmek

Kahve falında çam ağacından inmek

Kahve falında çam ağacından inmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çam ağacından inmek gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler lehinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında çam ağacından inmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya yorulmaktadır.

Kahve falında çam ağacına çıktığını görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çam ağacı ekmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çam ağaç kesildiğini görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun çam ağacı görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında çam fıstığı ağacı görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çam ağaç görmek isabetli kararlar alacağına, satışların düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çam ağacı kesmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir