AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalıştığın işyerini görmek

Kahve falında çalıştığın işyerini görmek

Kahve falında çalıştığın işyerini görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kazancının daha da artacağına, iyi halin geleceğine, kazancını iki kat arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında çalıştığın işyerini gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında çalıştığı işi görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına inanılır.

Kahve falında iş başında çalıştığını görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eski işyerinde çalıştığını görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çalıştığım işyerini görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında çalıştığı işyerinin patronunu görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına inanılır.

Kahve falında bir işyerinde çalıştığını görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, sevilip sayılacağına yorulur.

Kahve falında eski çalıştığım işyerini görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çalıştığın işyerini görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir