AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalıştığı işi görmek

Kahve falında çalıştığı işi görmek

Kahve falında çalıştığı işi görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, borçlanıp, hasta olacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına delalettir.

Kahve falında çalıştığı işi gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında çalıştığı işi görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski çalıştığın işyerini görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında bir işyerinde çalıştığını görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski işyerinde tekrar çalıştığını görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eski çalıştığı işyerini görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çalıştığın işyerini görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında eski işyerinde çalıştığını görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına delalet eder.

Kahve falında işe girip çalıştığını görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir