AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş başında çalıştığını görmek

Kahve falında iş başında çalıştığını görmek

Kahve falında iş başında çalıştığını görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında iş başında çalıştığını gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında iş başında çalıştığını görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masa başında çalıştığını görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında eski işyerinde tekrar çalıştığını görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski çalıştığım işyerini görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir işyerinde çalıştığını görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında işyerinde çalıştığını görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski çalıştığın işyerini görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski işinde çalıştığını görmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir