AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalı yakmak

Kahve falında çalı yakmak

Kahve falında çalı yakmak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalı yakmak gördüyseniz:

  • En iyisi en az gayret gösterilecek yolu seçmek olacak gibi duruyor.

Kahve falında çalı çırpı yakmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çalı yakmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kendini öldürmeye çalıştığını görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çalışmayan araba görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının çantasının çalındığını görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işarettir.

Kahve falında küpenin çalındığını görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine tabir olunur.

Kahve falında başbakanla çalıştığını görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun çalıştığını görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, dolayısıyla geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir