AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakmakla oynamak

Kahve falında çakmakla oynamak

Kahve falında çakmakla oynamak işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, stresten uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında çakmakla oynamak gördüyseniz:

  • Çevre değişikliğine ihtiyacınız var.

Kahve falında çakmakla oynamak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işaret eder.

Kahve falında çakmak gazı doldurmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, ettiği zararları telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında elinde çakmak görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çakmak aldığını görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalettir.

Kahve falında çakmak bulmak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında çakmak hediye etmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine alamet eder.

Kahve falında çakmak taşı görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir çakmak görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir