AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolye aldığını görmek

Kahve falında altın kolye aldığını görmek

Kahve falında altın kolye aldığını görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kolye aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların düzeltilmeye veya eksikliklerin giderilmeye çalışılması nafile vey gecikmiş bir çaba olabilir.

Kahve falında altın kolye aldığını görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kolye hediye aldığını görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, prestij kaybı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında hediye kolye aldığını görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, kazançların artacağına tabir olunur.

Kahve falında inci kolye aldığını görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına inanılır.

Kahve falında kolye aldığını görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının altın kolyesini takmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, yakında işlerinin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin altın kolye taktığını görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında geline altın kolye takmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir