AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye hediye aldığını görmek

Kahve falında kolye hediye aldığını görmek

Kahve falında kolye hediye aldığını görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolye hediye aldığını gördüyseniz:

  • Boş sözlerin veya doğru olamayacak kadar güzel bilgilerin bağlayıcı bir tarafı olmayabilir ya da şüpheli karşılanmasında fayda var.

Kahve falında kolye hediye aldığını görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında hediye kolye aldığını görmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalet eder.

Kahve falında boncuk kolye hediye almak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında altın kolye hediye vermek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın kolye hediye almak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında gümüş kolye hediye etmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında birinden hediye kolye almak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisinden altın kolye hediye almak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir