AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakmak almak

Kahve falında çakmak almak

Kahve falında çakmak almak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çakmak almak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun bayanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında toprağa demir çakmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, bazı ortak işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş çakmak görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına alamet eder.

Kahve falında çakmak yaktığını görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanmayan çakmak görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çakmak bulmak çok güzel adımlar atılacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çakmak ve sigara görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çakmakla oynamak yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çakmakla mum yakmak herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir