AnaSayfa / Genel / Kahve falında çağlayan su görmek

Kahve falında çağlayan su görmek

Kahve falında çağlayan su görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerinizin bozulacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çağlayan su gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden önce, diğerlerinin harekete geçmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında çağlayan su görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında çağlayan ırmak görmek çok kötü durumlara düşeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çağlayan dere görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulur.

Kahve falında tarla ve su görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında su çiçeği çıkartmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ağlayan bebek susturmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kabın içinde su görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir