AnaSayfa / Genel / Kahve falında çağlayan dere görmek

Kahve falında çağlayan dere görmek

Kahve falında çağlayan dere görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında çağlayan dere gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir, yeni gruplara girebilir veya ekip çalışması gerektiren yeni işlerle uğraşmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında çağlayan dere görmek yenileceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çağlayan su görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, mubah olmayan yollara sapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çağlayan ırmak görmek huzurunun yerinde olacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli dere görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında derede kurbağa görmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında dere üzerinden atlamak fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına inanılır.

Kahve falında derede yüzen insan görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında donmuş dere görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir