Kahve falında ağaçtan çağla koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan çağla koparıp yemek her zaman çok mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan çağla koparıp yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri planlarınız konusunda ikna edebilmek veya belli anlaşmaları sonuçlandırmak için farklı şeyler denemeniz gerekebilir.

Kahve falında ağaçtan çağla koparıp yemek haybeye para ve zaman harcayacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan çağla yemek düşmanlarını kaybetmeye, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan çağla toplamak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çağla ağacı görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına inanılır.

Kahve falında ağaçta çağla görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çağla badem ağacı görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan çağla koparmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına delalettir.

Kahve falında çağla koparıp yemek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, bereket ve zenginlik bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir