AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan çağla koparmak

Kahve falında ağaçtan çağla koparmak

Kahve falında ağaçtan çağla koparmak ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, işlerdeki karın artacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan çağla koparmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizin yanınızda olduklarını belli edebilirler.

Kahve falında yeşil çağla ağacı görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan çağla koparıp yemek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan çağla yemek işlerini boşvereceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çağla badem ağacı görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta çağla görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan çağla toplamak kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, başarılarını arttıracağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan çağla koparmak üzüleceğine ve borçlanacağına, alınganlıkların hasıl olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çağla yemek geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir