AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan çağla toplamak

Kahve falında ağaçtan çağla toplamak

Kahve falında ağaçtan çağla toplamak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan çağla toplamak gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz artınca da duygusal istekler harekete geçiyor.

Kahve falında ağaçtan çağla toplamak başarılarının tadına varacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalet eder.

Kahve falında çağla badem ağacı görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan çağla koparmak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çağla ağacı görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan çağla yemek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta çağla görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan çağla koparıp yemek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çağla toplamak hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir