AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı açtığını görmek

Kahve falında kuranı açtığını görmek

Kahve falında kuranı açtığını görmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, o masumların bedduasını alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı açtığını gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız maddi birikim yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kuranı açtığını görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni açan çiçek görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni dükkan açtığını görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fal açtırmak maddi zararının giderileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yufka açtığını görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, getirisi çok olan işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvanı aç bırakmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başını açtığını görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açmış lale görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir