AnaSayfa / Genel / Kahve falında aç hayvan beslemek

Kahve falında aç hayvan beslemek

Kahve falında aç hayvan beslemek günahkar olacağı işlere gireceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına işarettir.

Kahve falında aç hayvan beslemek gördüyseniz:

  • Aceleciliğinden ise hiç bir şey kaybetmemişsin.

Kahve falında aç hayvan beslemek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvanları aç görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında hayvanı aç bırakmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında hayvanları aç bırakmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına delalet eder.

Kahve falında aç hayvan görmek maneviyatının çökeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan beslemek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işarettir.

Kahve falında evde hayvan beslemek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyükbaş hayvan beslemek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir