AnaSayfa / Genel / Kahve falında aç köpeği doyurmak

Kahve falında aç köpeği doyurmak

Kahve falında aç köpeği doyurmak fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, hafifleyeceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, zararının büyük olacağına inanılır.

Kahve falında aç köpeği doyurmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisine hakettiği ilgiyi göstermiyorsunuz.

Kahve falında aç köpeği doyurmak hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında aç insanları doyurmak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına işarettir.

Kahve falında aç kediyi doyurmak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında aç kedi doyurmak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında aç insanı doyurmak daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aç olan birini doyurmak art niyetli kişilere uyacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında aç doyurmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, fenalıkta bulunmaya alamet eder.

Kahve falında aç bebek doyurmak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir