AnaSayfa / Genel / Kahve falında caddede yürümek

Kahve falında caddede yürümek

Kahve falında caddede yürümek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, unvan sahibi olacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, en yukarılara çıkacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında caddede yürümek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız veya belli bir mesafede kaldığınız şeylerden hoşlanmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında gece caddede yürümek şansın ve kısmetin de açık olacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında caddede yürümek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık caddede yürümek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cadde süpürmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında geniş caddeler görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, işlerin yoluna gideceğine inanılır.

Kahve falında ışıklı cadde görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Kahve falında temiz cadde görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına yorulur.

Kahve falında cadde geçmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir