AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzluktan et çıkarmak

Kahve falında buzluktan et çıkarmak

Kahve falında buzluktan et çıkarmak zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında buzluktan et çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygusal taşkınlıklara da açıksınız.

Kahve falında buzluktan et çıkarmak çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında buzdan balık çıkarmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında buzlukta et görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu et görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına yorulur.

Kahve falında buzdolapta et görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet eder.

Kahve falında boğazından et çıkarmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından çiğ et çıkarmak kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında diş arasından et çıkarmak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, aradığı kişiyi bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir