AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzda yürümek

Kahve falında buzda yürümek

Kahve falında buzda yürümek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, malının ve kazancının tam olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, yeni işlere girişileceğine delalettir.

Kahve falında buzda yürümek gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakmakta fayda var.

Kahve falında buz tutmuş yolda yürümek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzun üstünde yürüdüğünü görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında karlı buzlu yolda yürümek kendi işine kavuşacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında buzda yürümek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu denizde yürümek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında buzlu su üzerinde yürümek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalet eder.

Kahve falında buz üstünde yürümek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir