AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek

Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek

Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, gözyaşının dineceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı buzlu yolda yürümek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş yolda yürümek dinine bağlı kalacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine inanılır.

Kahve falında buzlu yolda yürümek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu yolda yürüdüğünü görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karlı bir yolda yürümek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işaret eder.

Kahve falında karlı yolda yürümek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlu yolda düşmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir