AnaSayfa / Genel / Kahve falında üçüz buzağı görmek

Kahve falında üçüz buzağı görmek

Kahve falında üçüz buzağı görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, rakiplerini alt edeceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine delalettir.

Kahve falında üçüz buzağı gördüyseniz:

  • Aynı şekilde siz de, size söylenen herşeye farklı bir anlam yükleyerek saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz.

Kahve falında üçüz buzağı görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında buzağı emzirmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük buzağı görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında inek ve buzağı görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında buzağı doğduğunu görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında iki tane buzağı görmek gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzağıya süt içirmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında buzağı öldüğünü görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir