AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz mavisi görmek

Kahve falında buz mavisi görmek

Kahve falında buz mavisi görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, maddi zararının giderileceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine inanılır.

Kahve falında buz mavisi gördüyseniz:

  • Duygusal veya tepkisel hareketlerden, aşırılıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında buz mavisi elbise giymek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz mavisi araba görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında buz mavisi renk görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında buz mavisi görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında buz mavisi elbise görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında mavi buz görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye yorulur.

Kahve falında buz mavisi gömlek görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş buzağ görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir