AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi buz görmek

Kahve falında mavi buz görmek

Kahve falında mavi buz görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi buz gördüyseniz:

  • Çok iyi becerebileceğiniz şeylerde bile kendinize güvenememeniz olasıdır.

Kahve falında mavi buz görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalettir.

Kahve falında buz mavisi renk görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına alamet eder.

Kahve falında buz mavisi araba görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına yorulur.

Kahve falında buz mavisi gömlek görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, başarısız olacağına inanılır.

Kahve falında buz mavisi elbise giymek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında buz mavisi elbise görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında buz mavisi görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buz temizlemek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir