AnaSayfa / Genel / Kahve falında buyur etmek

Kahve falında buyur etmek

Kahve falında buyur etmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında buyur etmek gördüyseniz:

  • Her şeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında burnuna küpe takmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnun yara olduğunu görmek şeytanın aklına uyacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan nefes alamamak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalettir.

Kahve falında bush görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında burnunu estetik yaptırmak aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret eder.

Kahve falında burnunda hızma görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının burnunun kanadığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında burnunun ucunda sivilce görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir